Искат $ 100,000 за видеоигра на търг

Неразпечатано копие на играта Super Mario Bros се продава на търг за 100 000 долара. Това е около 78 000 паунда и това е най-продаваната  и играна игра в недалечното минало.

Сигурно всеки един от нас има мили спомени от прекараните часове пред екрана в старание да прекара Супер Марио през всички препятствия. Някои дори още пазят своите игри.

Супер Марио Брос в началото излезе през 1985 г. в Nintendo NES конзолата и беше много популярен. Самата игра беше копие на теста, което означава, че е пробно издание, което има задачата да покаже на хората каква ще е играта на конзолата на NES.

Това не е първият път, когато игра се продава за толкова много пари на търг. Още през 2014 г. копие на супер редкият мач от световното първенство Nintendo се продаваше за $ 100,000. Също един уникален спомен за много пораснали деца.

Експертите в областта на игрите обаче казват, че Super Mario Bros аукционът е по-впечатляващ, защото играта изобщо не е рядкост. На практика почти всяко дете имаше така игра.

Така че, ако имате някакви неотворени игри, за които не се шуми и никой не ги търси, уверете се, че не сте ги изхвърлили. Може да се окаже, че струва цяло състояние след 35 години!

Вашият коментар

This will close in 20 seconds

Enable Notifications    OK No thanks