Искат $ 100,000 за видеоигра на търг

Неразпечатано копие на играта Super Mario Bros се продава на търг за 100 000 долара. Това е около 78 000 паунда и това е най-продаваната  и играна игра в недалечното минало.

Сигурно всеки един от нас има мили спомени от прекараните часове пред екрана в старание да прекара Супер Марио през всички препятствия. Някои дори още пазят своите игри.

Супер Марио Брос в началото излезе през 1985 г. в Nintendo NES конзолата и беше много популярен. Самата игра беше копие на теста, което означава, че е пробно издание, което има задачата да покаже на хората каква ще е играта на конзолата на NES.

Това не е първият път, когато игра се продава за толкова много пари на търг. Още през 2014 г. копие на супер редкият мач от световното първенство Nintendo се продаваше за $ 100,000. Също един уникален спомен за много пораснали деца.

Експертите в областта на игрите обаче казват, че Super Mario Bros аукционът е по-впечатляващ, защото играта изобщо не е рядкост. На практика почти всяко дете имаше така игра.

Така че, ако имате някакви неотворени игри, за които не се шуми и никой не ги търси, уверете се, че не сте ги изхвърлили. Може да се окаже, че струва цяло състояние след 35 години!

Вашият коментар

Enable Notifications    OK No thanks