Най-добрите приложения за увеличаване на спестяванията ви

Силно препоръчително е да държите бюджета си в строги рамки, за да не се получават неприятни изненади. За щастие, това е по-лесно и дори забавно от всякога да се справим както с спестяването, така и с разходите с широката гама бюджетни приложения, които са налични. Тези инструменти ви позволяват да следите разходите си и да виждате къде отиват парите ви, често в реално време и лесно достъпни от телефона ви. И за повече начини да получите финансите си в отлично състояние, знайте тези

Mint

Това е едно от най-популярните бюджетни приложения, вероятно защото е и един от най-лесните за използване. Mint се свързва с всичките Ви банкови, кредитни и инвестиционни сметки, като ви дава изчерпателна представа за вашите спестявания, разходи и активи.

GoodBudget

Преди наричан EEBA, или Easy Envelope Budget Aid, това приложение все още използва „обвиващия“ подход към разходите и спестяванията, който е бил ефективен, тъй като хората са използвали хартиени пликове, за да отделят пари в брой за различни разходи всеки месец. Вие решавате колко ще похарчите във всяка категория за месеца, след това „похарчите от плика“, а не от вашата кредитна карта или спестовна сметка.

Mvelopes

Говорейки за системата на плика, това приложение има подобен подход на комбиниране на вековната система с плик, с нова, удобна технология. Той предлага няколко различни нива на планове, всяка от които струва малко повече на месец. Те варират от Mvelopes Basic, което включва бюджетиране в реално време и интеграция с банкови, кредитни и финансови сметки, до Mvelopes Complete, което предлага личен финансов треньор, който да ви помогне да намалите разходите си и да „овладеете финансите си във форма, „Помагайки ви да си поставяте цели и да следите напредъка с насърчаването на друг човек.

Вашият коментар

This will close in 20 seconds

Enable Notifications    OK No thanks