Ролерите са още по-модерни и предпочитани от мнозина, да поговорим за тях

Ролерите са още по-модерни и предпочитани от мнозина, да поговорим за тях!

Някои от нас много често ги наричат ролки, други ги наричат ретро кънки, а ние просто ги наричаме ролери. Те бяха неизменна част от нашето детство, а дори и сега като пораснали продължаваме да ги обичаме и караме. Почти всеки се е качвал на рампа и е карал там ролери. Тук ще споменем и 35-годишния Тай Крис, който се пусна от рампа и успя да скочи на разстояние от 29 метра със своите ролери, което се отчете и като рекорд на Гинес за най-дълъг скок. Друг пък направи своя скок с  професионални ролери от Айфеловата кула.

Този спорт носи истинска наслада и има своите страхотни моменти. Дори полицаи заложиха на ролери, за да гонят по-бързо и ефективно престъпници, това се е случило в Мексико Сити.

Ролерите биват различни видове, размери и с различни функционалности – всичко за начинаещи и за напреднали.

Как да намерим правилния размер ролери за нас? Най-добрият вариант е да измерим дължината на краката си и така ще разберем кой размер ни пасва. Всичко, което трябва да направим е да сложим чорапи, след което да натиснем петата на крака срещу стената и да вземем дължината до най-дългия пръст.

Важно е да знаем, че понякога при избор на ролкови кънки трябва да имаме предвид индивидуалната структора на краката ни.  И още по-важно е да знаем, че видът и цветът на ролерите не трябва да бъдат важни при нашия избор, а трябва да наблегнем на функционалността, качеството и правилната комбинация. Именно тези фактори трябва да са важни и да бъдат причината за нашето решение какви ролери да изберем.

Затова решихме да потърсим информация и разбрахме, че при избор на ролери, трябва да потърсим ролери в sportensklad.bg и да се доверим на този сайт. Там излизат множество разнообразни продукти сред които бързо и лесно ще открием нашите.

Ти помниш ли кога за последно кара ролери? Припомни си уникалното изживяване и започни отново този уникален спорт.

Вашият коментар

This will close in 20 seconds

Enable Notifications    OK No thanks