Amazon намали драстично цените на Apple Watch 4

На хоризонта има нов Apple Watch, което означава, че най-накрая започваме да виждаме някои наистина добри сделки на предишния модел. И днес в Amazon ще намерите едни от най-добрите цени, които някога сме виждали за Apple Watch Series 4 с GPS и Cellular, въпреки че ще има и страхотни отстъпки при обикновените GPS модели, споделят от Realniistorii.com.

За съжаление, както обикновено става с тези неща, ще трябва да си изберете ултра специфичен модел за най-добра цена. В момента най-добрата сделка е на 44-милиметровия алуминиев модел с бял Sport Band, който се продава само за 399,97 долара, което е $ 129,03 от редовната цена от $ 529,00. Това е най-ниската цена, която сме виждали. Ако искате да спестите малко повече пари, можете също да получите същия модел алуминий и бяло в модела само за GPS за 349,97 долара , което е по-ниско от обичайната цена от 429 долара. Ще намерите някои отстъпки за други модели – при условие, че са на склад, но те не са толкова впечатляващи.

Не ви харесва цветът на групата? Винаги можете да го изключите смените за нещо друго.

Хубавото на тази разпродажба е, че Серия 4 не е толкова различна от Серия 5. Както посочих в това сравнение на Серия 4 и Серия 5, вие по същество пропускате само дисплея. Серия 4 е със съществено подобрение в сравнение с моделите на Apple Watch, които се появиха преди него. Той идва със значително по-голям дисплей, удобно вграден ЕКГ и полезен детектор за падане, няколко изящни визии на часовника и отличен живот на батерията. Какво повече му е необходимо на един зает човек в забързаното ежедневие.

Няма как да не се изкушим от изгодните оферти, въпреки че става дума за стар модел. Сега е момента да се сдобиете с един на много достъпна цена.

Вашият коментар

This will close in 20 seconds

Enable Notifications    OK No thanks