CooliceHost – когато хостингът има значение!

Зад CooliceHost стои екип от професионалисти с дългогодишен опит, готов да откликне на всеки клиент и да дае подробна информация за услугите, които предоставят. Фирмта е предпочитана заради своето висококачествено обслужване, професионална поддръжка на разумни цени. Търсейки висококачествен хостинг, може да се разчита на CooliceHost, те предлагат решения като споделен хостинг, VPS, както и персонализирани алтернативи.

Как да обясним на по-разбираем език споделения хостинг? Нека да направим аналогия с общ апартамент, в който сме наели стая. Да живеем в такава стая е по-евтино, отколкото в отделен апартамент, но ще трябва да търпим съседи, с които ще поделяме обща баня и кухня. В същото време всички ние, които живеем в апартамента, имаме един и същи адрес на регистрация.

Виртуалният хостинг е единен уеб сървър, който съхранява не само нашия уебсайт, но и много други сайтове, принадлежащи на различни потребители. Ние и другите потребители сме „регистрирани“ на същия IP адрес. Всички сайтове на този сървър споделят една обща база данни.

VPS сървър, ако споделеният хостинг можем да го сравним с общ апартамент, то VPS/VDS хостингът е отделен апартамент в жилищна сгрпада. На същия сървър може да се сподели пространство със съседни наематели, но всеки има свой собствен IP адрес. На такъв тип сървър всички потребители имаме равни възможности. Няма да можем да персонализираме сървъра спрямо нашите уникални нужди, но за разлика от споделения хостинг, влиянието на нашите съседи върху нас ще бъде минимално.

Специализиран сървър отговарящ на индивидуалните нужди на потребителя. Това е сред най-скъпите варианти за хостинг, който можем да сравним с отделно имение. В това имение, всички носещи конструкции и комуникационни системи принадлежат лично на нас, така че изграждаме този имот по начина, по който искаме и имаме нужда.

Като хостинг доставчик CooliceHost са добре ориентирани към нетехническите потребители, обяснявайки услугите на достъпен за тях език. В сайта им се намират и много полезни материали в секция „блог“, които дават допълнителна стойност на предлаганите от тях услуги. Изберете CooliceHost за свой надежден партньор в доставянето на хостинг услуги.

 

This will close in 20 seconds

Enable Notifications    OK No thanks