Вече знаем как изглежда новият таблет на Huawei от висок клас

Мина вече цяла година откакто Huawei представи официално и пусна в продажба поредния си елитен таблет MediaPad M5. Феновете на марката със сигурност горят от нетърпение да видят следващият елитен таблет от серията.

Преди дни в онлайн търговската верига JD в Китай бе публикуван рекламен постер, който хвърля светлина върху визията на очаквания MediaPad M6. Според Otgovora.com, новият таблет ще бъде със значително по-тънка рамка под дисплея. Поне това е видно от вече станалото популярно изображение. Home бутонът липсва, а на негово място е сложено фирменото лого.

Спомняме си как миналата година  MediaPad M5 ни изненада с елегантна слим линия, мощен процесор и още по-издръжлива батерия. Четирите говорителя осигуряват мощен звук. И този таблет излезе на пазара в два размера – 8.4‘ и 10.8‘.

Според утвърдената традиция, новото попълнение се очаква да излезе също в два размера. По-малката версия вероятно ще е с 8.4“ диагонал и 2560 х 1660 резолюция на екрана. Батерията се очаква да е с 4500 mAh капацитет.

По-голямата версия на таблета ще е с 10.7“, батерията ще е с мощност 7500 mAh. За другите параметри не може сега да се говори категорично. Очакванията са за процесор Kirin 980. Оперативната памет трябва да е 4 или 6GB,  вградената памет за съхранение ще е съответно 64 или 128 GB. Още е съвсем рано да се говори за цени на устройствата, както и за конкретна дата за премиера. Едно е ясно, отново ще сме свидетели на отлично качество, мощ и модерна визия, предложение на достъпна цена.

Въпреки скандалите, които се свързват в последно време с името на Huawei, компанията продължава смело да се развива и да налага своите качествени и достъпни до широкия потребител продукти. Трябва да призная, че съм фен на Самсунг, но с огромно удоволствие си купих и използвам MediaPad M5 и  не бих се поколебал да си купя новото устройство.

Вашият коментар

This will close in 20 seconds

Enable Notifications    OK No thanks