Ето защо се вдига толкова шум около виртуалната реалност

Към настоящия момент виртуалната реалност (VR) вероятно по някакъв начин е намерила начин да привлече вниманието ви. Може би сте чували за нея само от медиите или може би сте я изпробвали сами. Какъвто и да е случаят, виртуалната реалност се възприема като новото поколение напреднали технологии, споделят от istinskiistorii.

Въпреки че преди съм опитвал с очила за виртуална реалност, разбрах, че наистина не знам достатъчно за нея или какво е възможно в тази технология. Никога не ми беше обяснявана виртуалната реалност по начин, който бях в състояние да разбера.

И така, какво мислите, бихте ли пробвали VR?

Колкото и забавно да е да гледате как приятелят ви се разхожда из хола  със странни очила на лицето, няма ли VR да е много по-забавно, ако повече хора могат да бъдат включени и да преживеят едно и също нещо едновременно?

За щастие, вечеима фирми, които работят по въпроса виртуалната реалност да има по-голямо и полезно приложение в реалния живот.

Вълнувам се най-много от всички възможности, които съвременните технологии като виртуалната реалност дават на човека. Възможностите за свързване на хората от различни култури, пренасяне на чудеса на света в домовете ни, обогатяване на преподавателската сила в класните стаи и много други са безгранични възможности.

Ние сме едва в ранните етапи, когато става въпрос за разгръщане на по-широките приложения на виртуалната реалност, а там, където в крайна сметка ни отвежда тя, е немислимо да стигнем по нормален начин. Увлекателно е да се замислим къде ще ни отведе този вид технология в следващите 100 години и иновативните мислители, които ще ни придвижат напред. Може и да стане възможно да поискате да отдъхнете на Хаваите през обедната почивка и да сте навреме на работа след това, дори и без загар.

Още една красота на виртуалната реалност? Не е само за деца. Прекарайте малко време с тази статия, за да видите прекрасно видео за това как може да ни помогне да преразгледаме спомените си.

 

Вашият коментар

This will close in 20 seconds

Enable Notifications    OK No thanks