Ето защо се вдига толкова шум около виртуалната реалност

Към настоящия момент виртуалната реалност (VR) вероятно по някакъв начин е намерила начин да привлече вниманието ви. Може би сте чували за нея само от медиите или може би сте я изпробвали сами. Какъвто и да е случаят, виртуалната реалност се възприема като новото поколение напреднали технологии, споделят от istinskiistorii.

Въпреки че преди съм опитвал с очила за виртуална реалност, разбрах, че наистина не знам достатъчно за нея или какво е възможно в тази технология. Никога не ми беше обяснявана виртуалната реалност по начин, който бях в състояние да разбера.

И така, какво мислите, бихте ли пробвали VR?

Колкото и забавно да е да гледате как приятелят ви се разхожда из хола  със странни очила на лицето, няма ли VR да е много по-забавно, ако повече хора могат да бъдат включени и да преживеят едно и също нещо едновременно?

За щастие, вечеима фирми, които работят по въпроса виртуалната реалност да има по-голямо и полезно приложение в реалния живот.

Вълнувам се най-много от всички възможности, които съвременните технологии като виртуалната реалност дават на човека. Възможностите за свързване на хората от различни култури, пренасяне на чудеса на света в домовете ни, обогатяване на преподавателската сила в класните стаи и много други са безгранични възможности.

Ние сме едва в ранните етапи, когато става въпрос за разгръщане на по-широките приложения на виртуалната реалност, а там, където в крайна сметка ни отвежда тя, е немислимо да стигнем по нормален начин. Увлекателно е да се замислим къде ще ни отведе този вид технология в следващите 100 години и иновативните мислители, които ще ни придвижат напред. Може и да стане възможно да поискате да отдъхнете на Хаваите през обедната почивка и да сте навреме на работа след това, дори и без загар.

Още една красота на виртуалната реалност? Не е само за деца. Прекарайте малко време с тази статия, за да видите прекрасно видео за това как може да ни помогне да преразгледаме спомените си.

 

Вашият коментар

Enable Notifications    OK No thanks