Най-добрите аксесоари за извличане на максимума от вашия MacBook

Имате нов лаптоп и сте готови да работите? Първо ще ви трябват няколко неща.

Най-новите MacBooks са невероятни машини и все още достъпни за всеки, който се нуждае от страхотен, надежден компютър. Вярно е обаче, че някои от странностите – особено липсата на портове – правят машините малко по-трудни за използване. За да извлечете максимума от своя MacBook, ще ви трябват няколко основни аксесоари.

Адаптор (Донгъл)

Най-голямото неудобство на съвременните MacBooks е, че единствените портове са USB-C (и 3.5мм жак за слушалки). Няма слот за SD карта, няма обикновен USB-A порт, няма HDMI видео изход. Някой ден всичко ще бъде или безжично, или ще работи с USB-C щепсел. Но този ден не е днес. За да работите с фотоапарат, Ethernet Интернет връзки и мрежи или да проектирате лаптопа си на големи дисплеи чрез HDMI, е необходим адаптер. Звучи смешно, но за обикновения MacBook само с един порт, това означава, че можете да зареждате лаптопа, докато използвате адаптера.

Защитен калъф

Защитния калъф ще ви помогне да се предпазите от капки и драскотини и си заслужава да го имате дори и просто да носите на рамо лаптопа като пътувате..

Резервна батерия

Ако работите с видео или по друг начин, носете вашата MacBook батерия. Тя ще ви осигури допълнителни часове на употреба. Зарежда се чрез USB-C, така че можете да използвате същия щепсел и кабел, който използвате за MacBook.

Преносимата батерия работи най-добре, ако сте в движение и зареждате лаптопа, докато е затворен и спи.

Безжични слушалки

Винаги е по-добре да имате под ръка безжични слушалки. Така няма да се налага да местите кабели, ще можете да работите по-спокойно.

Вашият коментар

This will close in 20 seconds

Enable Notifications    OK No thanks