Най-добрите Android телефони, които можете да купите

По-отворена от iPhone и първата, която приема мобилни технологии (безжичното зареждане е Android привилегия от години), Android е мястото, където хората предпочитат, когато искат да имат върха на смартфона.

Ето модели, които според нас няма да ви разочароват.

Google Pixel 3

Толкова добър, колкото и опитът на Android. Бърз, интуитивен, разкошен дисплей и с функции, които демонстрират всичко, което Google прави добре. Функцията за скрининг на повикванията ще подкани повикващите да се идентифицират и да ви покажат транскрипция в реално време, така че можете да игнорирате обажданията за спам. С новата камера с ниска осветеност, функцията Night Sight, Google запазва приза си на най-добрата камера на смартфон. Ако възнамерявате да скъсате с Apple, това е мястото, от което да започнете.

Motorola Moto G6 Play

G6 Play е лесно достъпен за по-малко от $ 200 и е съвместим с всички доставчици, което ще е достатъчно, за да може всеки да използва последно поколение технологии. Той е по-малко мощен от Moto G6 и малко по-скъп от E5 Play, но G6 Play е най-добрият баланс между цена и производителност. Той има батерия, която ще издържи през целия ден, приемлива камера и 5.7-инчов дисплей с резолюция 1440 x 720. Зареждането през microUSB е бавно, но иначе се представя добре за цената.

Samsung Galaxy S9

Последните телефони на Samsung са мощни, с най-високи характеристики в индустрията, красиво стъкло и алуминиево тяло и големи, великолепни дисплеи, които изглеждат по-добре от всичко друго на пазара, Android или Apple. Можете също така да получите гъвкавостта на разширяемата памет и жак за слушалки.

Недостатъци – Samsung версии на приложения за Android, тромав асистент само на Samsung (“Bixby”) със специален бутон и несъвместимост с най-новите версии на Android са сред нашите оплаквания.

Значение: Ако това е първото ви изживяване на Samsung, бъдете готови да се преборите със софтуера на Samsung, за да го оптимизирате.

Всеки, който се нуждае от още по-голям дисплей и обича да използва стилус, ще похарчи малко повече за Galaxy Note9.

 

Вашият коментар

This will close in 20 seconds

Enable Notifications    OK No thanks