Най-добри iPhone приложения, които е добре да имате

Приложенията са голямо удобство в повечето случаи. В магазина, обаче има огромно разнообразие и ще загубите време, ако изпробвате всяко едно дали ви върши работа. Ние от itnovinite се постарахме да отсее най-полезните, които е добре да имате в телефона си.

Firefox Focus

Той блокира следене на рекламите, изчиства историята на браузъра ви и дори може да бъде настроен да проверява идентификацията на лицето или идентификационния номер на докосване, преди да отвори на съществуващите страници.

1.1.1.1

Дори и да не знаете или да не се интересувате от това, което DNS (сървър за имена на домейни) или IP адреси, хвърлете това приложение на вашия iPhone. Накратко, той изпраща вашия Интернет трафик през Cloudflare, уважавана компания за киберсигурност, а не Интернет доставчици като Verizon или AT&T. Това означава, че връзките ви с уебсайтове и услуги ще бъдат по-бързи и по-добре скрити от корпорациите, които искат да печелят от вашите данни.

Fantastical 2

Календарът на Apple е солиден. Така е и с Google. Но ако вие, подобно на много хора, имате онлайн идентичност, разделена между работната ви електронна поща, Gmail акаунт, след това Apple ID, Fantastical е отговорът. Той обединява всяко събитие в един интерфейс и лесно се справя с промените. И за разлика от календара на Apple, Fantastical дори ще постави вашите планирани напомняния до вашите останали събития.

Да не забравяме, че тези приложения са напълно безплатни.

Вашият коментар

This will close in 20 seconds

Enable Notifications    OK No thanks