Новата функция „Tiles“ на Wear OS вече се предлага с актуализация от страна на сървъра

Вчера Google обяви най-новата си Wear OS функция в Tiles и вече започва я да предлага на някои потребители на различни модели смарт часовници. Ето какво трябва да знаете.

На Google му отнема доста време, за да пусне нови функции на Wear OS и като се има предвид графикът за „следващия месец“ в съобщението, нямаше основание да очакваме Tiles да бъде различен. За щастие, изглежда, че не е така, тъй като много потребители на Wear OS вече виждат тази функция.

Десетки потребители, използващи часовници с различни операционни системи съобщават, че излиза във вид на  актуализация от страна на сървъра. Актуализацията на v2.24 и на часовника, и на телефона изглежда е обща, но няма как да се стартира  актуализацията. Изглежда, че излиза на всички часовници на Wear OS на обща база.

Хардуерът, който е виждал актуализацията досега, включва Fossil Sport, Huawei Watch 2, Ticwatch Pro, Ticwatch E, Misfit Vapor и много други. Дори и по-старите часовници като LG Watch Urbane се актуализират, както и оригиналните Huawei Watch. Kellen от Droid-Life също пише, че неговият Montblanc Summit 2 е получил актуализацията.

Лично аз все още не съм получил актуализацията на някой от моите часовници. Според потребителите, функцията Wear OS Tiles няма да ви уведоми, че е налична. Единственият начин да разберем това е да прокараме два пъти от дясната страна на екрана.

Вашият коментар

This will close in 20 seconds

Enable Notifications    OK No thanks