Новият таблет на Archos е 21‘

Наскоро бе представен новият таблет на Archos. Определено няма аналог на пазара със своите 21‘. Потребителите могат да разчитат на уникална Full HD. Покритието му е от закалено стъкло, информира mobilebulgaria.

Според данните от производителя, огромният таблет е въоръжен с процесор с осем ядра, въпреки че не се уточнява какъв модел е. RAM паметта е 3GB, а мястото за съхранение на данни е 32GB.

Както може да се предположи, големият дисплей се нуждае от  достатъчно мощна батерия. Точно заради това е предвидена батерия, чийто капацитет е 5000 mAh. Операционната система е Android 9 Pie, който включва специфичен интерфейс в допълнение.

Тъй като вероятно таблетът е предназначен за игри, батерията може да издържи с часове само е един заряд. Няма да спре игрите на семейството, а и няма да се повреди лесно. Таблетът е достатъчно подсилен и е устойчив на заливане с всякакви течности, както и на удар.

Както вече споменахме, таблетът е предимно за игра. Това е и причината в него да са събрани повече от 1000 любими на мнозина игри. Такива са Uno, Monopoly, Scrabble и др. Осигуреният достъп до Play Store позволява гледането на филми, слушането на музика, четене на книги и др. Таблетът ще може да се купи през есента, когато се очаква неговата премиера на пазара.

Вашият коментар

This will close in 20 seconds

Enable Notifications    OK No thanks