Рекордни продажби на Huawei Mate 30 и Mate 30 Pro

При откриването на първия си офлайн магазин в Шънджън изпълнителният директор на Huawei Consumer Business Group Ричард Ю съобщи уникалните продажби на най-новите смартфони Mate 30, твърди kaldata.

Оказва се, че въпреки ограниченията и американските санкции смартфоните на компанията бележат рекордни продажби. За минута технологичният гигант е генерирал 70 млн. долара печалба от търговията с най-новия модел смартфони. Това означава, че е реализирана продажбата е на 80 -125 000 нови смартфона, отбелязва istinskiistorii.com.

Според Ричард Ю, сега за 3 часа са продадени 1 млн. броя Huawei Mate 30 и Mate 30 Pro, повечето са предварително платени поръчки. До момента не е отбелязван подобен рекорд. За часове новите модели смартфони на компанията са се превърнали в дефицитна стока. От Huawei твърдят, че производството не може да насмогне на предварителните продажби. Според предишна информация, компанията смята да продаде 200 милиона от модела Mate 30 до края на годината, без да им пречат американските санкции. В случай, че те бъдат отменени, продажбите ще нараснат до 300 милиона.

Според рейтинга на DxOMark Huawei Mate 30 Pro със своите 121 точки изпревари дори Galaxy Note 10+ 5G и P30 Pro. Това определено е голямо постижение, което няма как да не дразни САЩ и противниците на Huawei.

 

Вашият коментар

This will close in 20 seconds

Enable Notifications    OK No thanks