Телефонът с клавиатура се възражда

Заедно със сгъваемите телефони и тромавите акумулативни чудовища, които бяха пуснати по време и около годишния мобилен световен конгрес, вековната тенденция в мобилния телефон се връща от гроба за онова, което се чувства като стотен път.

 Fxtec Pro1 е тук и има клавиатура.

Възстановявайки се обратно до емблематичния дизайн на оригиналния Motorola Droid, един от първите смартфони на Android, които вземат iPhone, Fxtec Pro1 има класическа 64-клавишна физическа клавиатура, която се плъзга под стандартния сензорен екран , Освен този стар стил, той е и сравнително модерен телефон с най-новата версия на Android (9.0, известен още като Pie), с OLED дисплей и камери с възможност за 12-мегапикселова снимка и 4K видео запис. Това е телефона, насочен към много специфична ниша – хора, които харесват всичко в модерните смартфони, с изключение на екранната клавиатура.

Тези хора теоретично съществуват, но предишните повторения на тази тенденция предполагат, че може би не са толкова много. Докато BlackBerry се придържаше към наследството си от клавиатура на най-добрите в класа си отново и отново, но не успя. Опитите да се добавят физически клавиатури към телефони, които нямат такива с (по-евтини) болтови аксесоари, също се провалиха.

И така, може би Fxtec Pro1 ще намери отзвук и радушно посрещане сред феновете, но целта, към която е насочен, вероятно ще става по-малка и по-малка. Един ден, в крайна сметка, може би ще изчезне.

Вашият коментар

This will close in 20 seconds

Enable Notifications    OK No thanks