5-те най-добри смарт часовника сега

Днес терминът „интелигентен“ изглежда е това, което всеки желае в ежедневните си приспособления. Той започва с мобилните телефони и сега почти всеки ден нещо става все по-умно. Може би най-забележителният от тези приспособления е часовникът, който носим на ръката си. Да, говорим за смарт часовниците.

През последните няколко години смарт часовниците превзеха сърцата на хората. Въпреки че от скоро са на пазара, едва наскоро големите технологични компании започнаха да произвеждат иновативни смарт часовници. Умният часовник е много важен, за да поддържате живота си в ред, така че ако планирате да купите такъв, тази статия е за вас.

 

Samsung Gear S3

Всеки знае за популярността и успеха на Samsung в света на технологиите. Те произвеждат смартфони, които са променили света и техните смарт часовници не се различават. За разлика от други смарт часовници на пазара, Samsung Gear S3 има ключови характеристики, които го правят полезен партньор за вашия смартфон. Часовникът е с превъзходно усещане и е изключително добре направен. Gear S3 също има голям екран и в комбинация с красивия AMOLED дисплей, ще имате часовник, с който да се гордеете. Благодарение на въртящия се пръстен, можете интуитивно да превъртате през потребителския интерфейс.

Samsung Galaxy Watch

Това без съмнение е най-добрият смарт часовник на пазара. Galaxy Watch е начинът на Samsung да ни предостави силата на смартфон Galaxy в часовник. Той има невероятен дизайн, което го прави подходящ както за официални, така и за спортни събития. Можете да го купите в три цвята. Големият и ярък дисплей ви позволява да работите с часовника, дори когато сте на слънце. Едно зареждане може да продължи дни и можете да зареждате часовника безжично! Samsung Galaxy Watch разполага с всички функции, които може да очаквате, а мощният му процесор го прави много бърз.

Motorola Moto 360

Ако сте запознати с Motorola, тогава вероятно имате представа за това колко амбициозни могат да бъдат проектите на техните продукти, а това е приложимо и за техните смарт часовници. Motorola Moto 360 е спортен смарт часовник, опакован с всички необходими тракери. Голямото предимство за този часовник е, че можете да получите разнообразие от цветове. Нещо, което трябва да се отбележи, е, че може да не е подходящо за хора, които търсят официален часовник. Това е по-подходящо за спортните потребители. Иновативният дисплей AnyLight, с който Motorola Moto 360 идва с, ви позволява да виждате часовника дори и при най-ярката слънчева светлина.

 

Fossil Gen 3 Sport Smartwatch

Не е изненада, че Fossil smartwatch е стигнал до списъка. За разлика от другите претенденти, Fossil е марка, известна със своите часовници. Fossil Gen 3 е най-подходящ за тези, които се интересуват от спортни дейности. Можете да го наричате ваш професионален приятел за записване на здравето, за проследяване на дейностите ви.

Xiaomi Amazfit

Xiaomi е относително нов в света на смартфоните и часовниците, но определено е повлиял на ефективното си ценообразуване. С невероятен дизайн, този смарт часовник няма най-добрите функции като другите часовници в списъка, но със сигурност има всички основни характеристики. Xiaomi Amazfit е много издръжлив смарт часовник, което го прави подходящ за дейности на открито. Това може да не е най-добрият часовник за официални поводи, но може да намерите случаи / ремъци с различен дизайн за него. За цената, този смарт часовник определено си заслужава да бъде разгледан.

Вашият коментар

This will close in 20 seconds

Enable Notifications    OK No thanks