Galaxy Fold ще е на пазара през септември

След толкова приказки, спорове и спекулации, Samsung възнамерява да изкара на пазара скъваемия си смартфон Galaxy Fold, пише Дир.бг. Това ще се случи през септември, сочи 7kefa.com.

Технологичният концерн определено изостана доста от предварително планираната презентация на уникалния телефон със сгъваем екран. Това се налож заради дефектите, които бяха докладвани след излизането на пилотните бройки. От компанията споделят, че журналистите, които през април получиха пилотни екземпляри, докладват за доста и значителни проблеми с дисплея.

Това наложило извършването на редица тестове и въвеждането на значителни подобрения и усъвършенстване на слабите места в този толкова скъп телефон. Това е и била идеята на компанията, пускайки няколко телефона пробно, за да се види какво се случива при ежедневна употреба. От корпорацията потвърждават, че получената обратна връзка от журналитите, получили сгъваем телефон, е била изключително полезна. Така достатъчно експедитивно са успели да направят реална оценка на дизайна, който има телефна. Предприели са необходимите действия за подобряване на слабите места, след което са направени редица тестове. Така реално може да се установ дали промените са наистина ефективни. Поработено е доста върху защитата на дисплея на определени ключови места, в които се осъществява сгъването.

От гиганта Samsung споделят, че текат последни тестове и проверки преди пердставянето на продукта. Уникалният сгъваем смартфон ще може да се купи в редица държави през месец септември. Едва дни преди представянето, обаще, ще е известен списъкът на тези държави. Дали и ние сме в него, не става ясно. Ще трябва да почакаме още малко.

Припомняме, че Samsung Galaxy Fold е пионерът на компанията от семейството на сгъващите се устройства. Удобството се състои в това, че смарт устройството може да се използва като телефон в сгънато положение, а когато се разгъне играе ролята на таблет. Екранът варира от 4,6 инча до 7,3 инча в двете положения. Удобно и вероятно доста скъпо, но това предстои да видим.

Вашият коментар

This will close in 20 seconds

Enable Notifications    OK No thanks