Huawei Mate 30 Pro: Невероятен телефон

Най-новите модели от серията Huawei Mate 30, включително Huawei Mate 30 Pro , вероятно ще се окажат сред най-ефективните, способни и най-добре проектираните смартфони на 2019 година, информират от istinskiistorii.com.

Телефонът изглежда зашеметяващо

Huawei Mate 30 Pro, водещ сред четирите представени нови смартфони, изглежда страхотно с ловък дизайн, включващ четири лещи, събрани в кръг и дълбоко привличащ 6,53 инчов дисплей, който елегантно се извива по дългите страни на предната страна на телефона. Huawei го нарича Horizon Display.

Камерата е потенциално най-добрата до момента

Настоящият флагман Huawei P30 Pro разполага с изключителна камера с множество обективи, ловки възможности за подобряване на изображенията, допълнителни и основни функции като бавен и нощен режим.

Mate 30 Pro извежда всичко на ново ниво с четири задни камери – 40-мегапикселова камера, 40-мегапикселов сензор, предназначен за видео, 8MP телефотокамера и 3D камера за измерване на дълбочината за бързо улавяне на информацията, бързо подобряване на производителността при ниска осветеност и функции на портретен режим.

Видео-фокусираната камера е нещо ново за Huawei.

Освен че може да снима 4K видео при 60 кадъра в секунда (fps) има настройка за бавно движение. Когато казвам бавно, наистина го имам предвид. Настоящият супер бавен стандарт достига до 960 кадъра в секунда, но това извежда нещата на ново ниво: 7680 кадъра в секунда.

Освен това ще направи видеото по-добро при реално слаба светлина, нещо, което компанията е усвоила от  фотографията на снимки.

Разбиващ процесор

Миналата есен Huawei представи първия 7nm процесор в света, въпреки че Apple всъщност пусна своя 7nm A12 Bionic чип в iPhone XS, преди Mate 20 Pro да достигне пазара.

Тази година чипсетът Kirin 990 е различен. Той има вградена 5G поддръжка. Това означава, че не се нуждае от отделен 5G модем и е истинска иновация. Тъй като преминаваме към свръхбързите скорости, които 5G в крайна сметка ще се нуждаят, може да са необходими други решения, но засега това е много актуална идея.

Уникална батерия

Ползата от изваждането на 5G модема е, че може да се спести място. Това означава по-голяма батерия. Тук е включена батерия от 4 500mAh, която е доста масивна. Huawei редовно е имал изключително добър живот на батерията в своите телефони и това означава, че дори и с допълнителното натоварване на батерията, което 5G понякога изисква, това е телефон, който ще работи през целия ден.

Вашият коментар

This will close in 20 seconds

Enable Notifications    OK No thanks