Samsung добавя Crypto Wallet към новия си флагман Galaxy S10

Южнокорейският технологичен гигант Samsung направи сериозна заявка, която може да даде силен тласък на масовото приемане на криптовалута. Компанията потвърди, че нейният нов флагмански смартфон Galaxy S10 разполага със „защитено хранилище, поддържано от хардуер, в който се намират личните ви ключове за мобилни услуги с активиран блокчейн“.

Дружеството все още не е предоставило повече подробности за хранилището.

Междувременно започнаха да се появяват видеоклипове, които показват Samsung Blockchain Wallet:.

Предварителните заявки за Galaxy S10, Galaxy S10 + и Galaxy S10e започват на 21 февруари. Цените започват от 899.99 USD за Galaxy S10, 999.99 USD за Galaxy S10 + и 749.99 USD за Galaxy S10e, според компанията.

Както се съобщава, през януари Samsung отново се озова в още един кръг от твърдения, че новият му телефон ще включва криптографски портфейл.

Предполага се, че снимките, които бяха публикувани от концептуалния дизайнер Бен Гескин и няколко други известни технологични лидери в Twitter, показват новия телефон Samsung Galaxy S10 с вграден криптиран портфейл, наречен Samsung Blockchain KeyStore.

Както Южнокорейският консултант Ким Ми-ра каза пред Cryptonews.com : „Ако Samsung телефоните наистина са с предварително инсталирани криптовалутни портфейли, това ще промени всичко – това може да отвори шлюзовете за разработчиците на смартфони по света, както и много други. Много от тези компании сега се борят, очаквайки възможност да интегрират в бизнеса си с криптовалута. “

 

Корейските новинарски агенции също спекулират, че Samsung може да се стреми да интегрира функцията за портфейла със своите услуги на Samsung Pay, мобилно плащане и услуги за цифров портфейл.

Вашият коментар

This will close in 20 seconds

Enable Notifications    OK No thanks