Samsung Galaxy Note 10 не е предназначен за фотоманиаците

Логично е Samsung Galaxy Note 10 да е отново изцяло подчинен на бизнес нуждите на своите клиенти, а не толкова за снимки и забавления, пише Digital.bg.

В края на тази и в началото на следващата година се очаква презентирането на новите смартфони. Определено Samsung Galaxy Note 10 ще покаже доста подобрения, в сравнение с предшественика си, но не и по отношение на камерите. Значителни новости за фотоманияците ще предложи Galaxy S11.

Според запознати, Samsung Galaxy Note 10 ще има една камера за селфита, която ще се намира в средата на горната част на екрана. Камерите на гърба на телефона няма да са хоризонтално, а вертикално разположени. Флагманът ще разполага с четири обектива.

Отново по слухове, основната камера ще бъде 16 – мегапикселова. Ще има Ultra-Wide сензор, а зрителният ъгъл ще е 123 градуса. Отделен обектив ще е снабден с Time-Of Flight технология, както и с 12 мегапиксела.

От технологичния гигант гарантират, че клиентите няма да бъдат разочаровани от новото попълнение на бизнес серията Note. Разбира се, няма как всички новости да са съсредоточени само в нея. Трябва да има изненади и  специфики и за флагманите на другите серии. Едно е сигурно. Всички чакат със затаен дъх новините и дадтите на премиерите на новите попълнения.

Вашият коментар

This will close in 20 seconds

Enable Notifications    OK No thanks